Kako očistiti i dezinfikovati parket?

Na podovima se skupljaju ogromne količine bakterija, jer su stalno u direktnom kontaktu sa đonovima cipela, sa životinjama ili su izloženi zagađenju iz okruženja. Prema tome, osim redovnog čišćenja vodom i sredstvima za čišćenje, potrebna je povremena dezinfekcija, naročito ako imate malu decu ili kućne ljubimce koji su stalno u dodiru sa podovima.

Međutim osetljivi podovi, kao što su parket ili podne obloge, moraju se tretirati proizvodima koji nisu agresivni i ne oštećuju njihov izgled, oduzimaju im sjaj ili ih isušuju.

Zato je Sanytol savršen izbor za čišćenje i dezinfekciju bez izbeljivača, pošto uništava 99,9% mikroba, a pritom čuva i najosetljivije površine.

Sanytol Sredstvo za čišćenje i dezinfekciju podova i površina bez muke odstranjuje nečistoću, a istovremeno potpuno dezinfikuje, čime vam štedi vreme za čišćenje pre dezinfekcije. Može se koristiti na podovima i površinama, a kako ne sadrži izbeljivač, pogodan je i za parkete, drveni pod, mermer, silestone itd. Pritom ostavlja prijatan miris čistoće u celoj prostoriji.

Vrlo je delotvoran protiv najčešćih bakterija, kao što su stafilokok i E-coli , kao i najčešćih gljivica u domaćinstvu poput gljivica koje uzrokuju kandidijazu ili buđ. Takođe se pokazao delotvoran protiv virusa gripa H1N1.