Sanytol Garancija

Sanytol Garancija

Naše obaveze

Zdravlje

Za SANYTOL, zdravlje naših potrošača uvek je bila naša glavna briga.
06_icon-2c

Eliminiše mikrobe

Većina SANYTOL proizvoda eliminiše 99,9% bakterija, gljivica i virusa za očuvanje zdravlja

Čišćenje samo po sebi ne znači i dezinfekciju! U stvari, uobičajni proizvodi za čišćenje mogu ukloniti vidljivu prljavštinu, ali ne i onu koja se ne vidi: mikrobe. Zbog toga, SANYTOL već više od 20 godina nudi formule koje uništavaju bakterije, gljivice i viruse prisutne na površinama, na vešu i na rukama. Maksimalna efikasnost za zdravo okruženje!

03_icon-2c

Dermatološki testirano

Paleta SANYTOL proizvoda nudi dermatološki testirane proizvode kao što su Univerzalno sredstvo za čišćenje i dezinfekciju, Sredstvo za čišćenje i dezinfekciju podova i površina i Univerzalne maramice. 

Ako imate osetljivu kožu, SANYTOL takođe nudi hipoalergijske proizvode ili formule koje smanjuju rizik od alergija. Ti su proizvodi testirani pod nadzorom dermatologa na dobrovoljcima sa osetljivom kožom. To je slučaj sa SANYTOL proizvodima za higijenu ruku ili sredstvima za čišćenje sa ZAŠTITNOM formulom, kojima je dodeljena ECARF sertifikacijska oznaka (European Center Allergy Research Foundation).

02_icon-2c

Bez izbeljivača

Zahvaljujući formuli bez izbeljivača, SANYTOL proizvodi ne izbleđuju boje, ne ostavljaju fleke na tekstilu i štite perive površine. Za razliku od izbeljivača, ne stvaraju isparavanja u dodiru sa drugim proizvodima i ne gube delotvornost na visokim temperaturama. Miris eukaliptusa, grejpfruta, belog cveća… SANYTOL proizvodi ostavljaju prijatan miris u vašem domu.

Efikasnost

SANYTOL je takođe istraživačka laboratorija posvećena razvoju i unapređenju proizvoda. Zahvaljujući stručnim saznanjima, SANYTOL proizvodi pružaju maksimalnu delotvornost prilikom čišćenja i dezinfekcije za savršenu higijenu vašeg doma.
05_icon-2c

Čišćenje

SANYTOL postiže dvostruki učinak! Za razliku od izbeljivača koji samo dezinfikuje, SANYTOL proizvodi su dokazali delotvornost na svim vrstama prljavština: masnoćama, kamencu, tragovima sapuna itd. Sigurno ćete pronaći proizvod koji će vam pomoći da imate čiste i blistave površine u jednom potezu.
06_icon-2c

Dezinfekcija

Sve SANYTOL formule su testirane u nezavisnoj mikrobiološkoj laboratoriji prema važećim evropskim normama za dezinfekciju. Te norme određuju nivoe potrebne za prolaz na testovima koji mere delotvornost proizvoda pod određenim specifičnim uslovima. Da bi potvrdili efikasnost, moraju uništiti 99,9% reprezentativnog soja virusa, bakterije ili gljivice u određenoj koncentraciji i tokom datog vremena.

Društvena i ekološka odgovornost

Osim zahteva u vezi kvaliteta, SANYTOL se obavezuje da smanji uticaj svojih proizvoda na okolinu tokom procesa proizvodnje, upotrebe i uklanjanja.
09_icon-2c

Odgovorna proizvodnja

  • Naši proizvodni pogoni nose sertifikate ISO 9001 (kvalitet), ISO 14001 (okolina), OHSAS 18001 (zdravlje i sigurnost na radu).
  • Naše sirovine ispunjavaju zahteve u skladu sa Odredbom REACH.
  • Ne sprovodimo testiranja na životinjama.
10_icon-2c

Kontrola energije

  • Nadgledamo potrošnju energije (gasa, vode, električne struje) u našim proizvodnim pogonima.
  • Raspolažemo politikom za razvrstavanje i reciklažu otpada.
08_icon-2c

Poštovanje korisnika

  • SANYTOL razvija svoje proizvode u procesima neprestanog poboljšanja sa ciljem smanjenja alergena na najmanju moguću meru i bira sastojke koji ne utiču na okolinu, kao na primer formule bez fosfata ili agresivnih hemijskih ostataka.
  • Naši su proizvodi delotvorni već na 20 °C radi ograničenja potrošnje energije.
  • SANYTOL vam pruža usluge službe za korisnike od ponedeljka do petka od 9 do 12 sati uz savete o optimalnom korišćenju proizvoda.